4 tips til indretning af stue

28. april 2022 by Ingen kommentarer

4 tips til indretning af stue

Det er ikke altid så ligetil at finde ud af hvordan man gerne vil indrette rummene i sit hjem. Derfor har vi lavet dette indlæg, så du kan blive hjulpet på vej til måder, hvorpå du kan lave om i din indretning i stuen. Vi har fundet 4 konkrete ting, som du kan ændre i din stue, som vil give et andet udtryk.

 

Skift sofaen ud

Sofaen er typisk det største møbel i en stue, og derfor også det der fylder mest visuelt. Derfor har sofaen meget at sige ift. hvad rummet udstråler, og hvilken atmosfære der er derinde. Der findes utrolig mange sofaer på markedet i dag, så der er stor mulighed for at finde lige netop den man synes vil passe ind.

 

Mal væggene

Når man maler væggene i et rum, så får rummet et helt nyt udtryk. Derfor anbefaler vi også, at man prøver dette i sin stue. Man behøver ikke male alle vægge, hvis man synes det er for voldsomt. Bare det at male en enkelt eller 2 vægge kan gøre meget for udtrykket i en stue.

 

Køb nye billeder

Noget af det, som kan ændre udtrykket i en stue, men som ikke er så drastisk en investering som en ny sofa eller at male væggene, det er at skifte billederne på væggene ud. Her kan man evt. bruge plakater, som ikke er så omkostningsfulde, når man først har rammen til dem. En plakat kan nemt skiftes ud, og koster typisk ikke mere end et par hundrede kroner at købe.

 

Få nye pyntegenstande

Selvom pyntegenstande som udgangspunkt ikke fylder så meget visuelt for en, så har de stor betydning for, hvordan udtrykket i en stue er. En pyntegenstand kan være alt fra en simpel vase til noget større og mere sprudlende. Hvad man har af pyntegenstande, afhænger af udtrykket man gerne vil have i sin stue. Skal det være minimalistisk, så skal der være nogle få pyntegenstande, hvor hvis det skal være mere ”fyldt”, så kan man have mange pyntegenstande. Uanset hvad man vælger, så skal man vælge ud fra sine egne præferencer.