November er over os, hvilket betyder black Friday og at jule også er på trapperne. Og hvis du er ligesom de fleste mennesker, så er du nok allerede begyndt at tænkte over hvad du skal give og købe i julegave til dine nærmeste. Og det er her du måske kan læse om et nyt e-handels univers, der kan hjælpe med inspiration til årets gaver.

Atcasa.dk er en niche butik for kaffeelskere

Atcasa er en ny dansk webshop, som fokuserer på de danske kaffeelskere. Med kendte produkter og mærker fra Tyskland, såsom Graef, Caso eller Cloer, så vil de gerne ind i danskernes hjem med de her kvalitetskaffemaskiner.

Graef kaffemaskiner er især kendt for at levere funktionsdygtige kaffemaskiner i høj kvalitet som holder længe, hvor de især lægger vægt på at de er 100% produceret i Tyskland. På atcasa.dk kan du derfor finde både enkelte fuldautomatiske kaffemaskiner, filterkaffemaskiner og især espressokaffemaskiner.

De fleste danskere nyder nemlig en kop kaffe eller 2 hver dag, hvorfor lige når det kommer til kaffe, så skal udstyret være i orden. Derfor er det deres varemærke kun er købe kvalitetsmaskiner, så danske forbruger ved hvad de få når de handler på atcasa.

Derfor er det også special kaffe fra Farm mountain der kan købes i shoppen, hvor kunder kan skræddersy deres bestilling til om det skal være leveret som hele kaffebønner, formalet kaffe, kaffemaskine kaffe til virksomheder, espressokaffe, tyrkisk kaffe eller aeropress kaffe.

Få rå kaffebønner og rist dine egen kaffe

En stigende trend er også at riste sine egne kaffebønner hjemme i ovnen. Det er en utrolig charmerende oplevelse som mange gør nu især når de får gæster. Hvad er sejere end at brygge en kop kaffe hvor det hele er gjort foran deres øjne?

Atcasa sælger derfor også rå kaffebønner som er anskaffet via ’direct trade’ for at sikre at vi som dansk virksomhed har styr på forsyningskæden og kaffefarmerne får det de fortjener.

Se det store udvalg af kaffe her