Populære danske hjemmesider

20. februar 2022 by Ingen kommentarer

Nu hvor der ikke er så meget indhold på vores hjemmeside, så tænkte vi, at det ville være godt at starte ud med at skrive en artikel om de mest populære hjemmesider.

Populære kan betyde mange ting, og det er ikke udelukkende besøgstallet vi kigger på her. Det er en kombination af kvaliteten samt populariteteten. Hvis det udelukkende var antallet af besøgende, vi kiggede på, så ville det være en meget kedelig liste – og så ville det selvfølgelig også være en liste man kunne finde på andre hjemmesider.

Da vi ønsker at differentiere os, så har vi valgt det ovenstående princip. Nu er du klar over det, og så er vi klar til at gå i gang med denne her artikel.

#1 HardwareOnline.dk

HardwareOnline.dk er en dansk hjemmeside, faktisk et forum, som har eksisteret i mange år. Man kan få svar på alt derinde, og næsten uanset hvad man søger på, der er computer-relateret, så er der et svar derinde på dansk. Dette tiltrækker selvfølgelig flere brugere, og i dag har de et meget godt community derinde for dem, der godt kan lide tech, computere og lignende.

#2 EkstraBladet.dk

EkstraBladet.dk er en hjemmeside, hvor du kan læse de seneste nyheder på dansk. Denne side er heller ikke ny, og den har fornuftige artikler, hvis man ser bort fra deres clickbait, som de kører på deres overskrifter og på sociale medier. Er man interesseret i sport, så plejer de at være meget hurtige til at udgive det, man skal vide om en bestemt sportsgren.

Andre bemærkelsesværdige sider

Nu har vi desværre ikke ressourcerne til at lave en liste over de 100 bedste hjemmesider i Danmark, hvorfor vi kommer med et par bemærkelsesværdige eksempler. Først og fremmest har vi den (sandsynligvis) første danske hjemmeside om kryptovaluta https://mycrypto.dk, og så er der selvfølgelig også Pricerunner.dk, som hjælper danskerne med at finde de billigste ting – eller faktisk at finde ting billigere.